L'alcaldessa dóna un sí condicionat a l'arranjament de la Sala d'Arts Marcials


  • Comparteix:

Sala d'Arts Marcials

Sala d'Arts Marcials

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha reunit aquest dimecres amb el president del Club Karate Sant Cugat, Miguel Vega, per tractar sobre els arranjaments que reclama l'entitat a la Sala d'Arts Marcials així com per copsar el moment en què es troben les relacions entre la institució i el club. Conesa ha assolit el compromís de fer els arranjaments sempre que l'Ajuntament tingui capacitat econòmica per assumir-ho. A la reunió també han assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira.

El Club Karate Sant Cugat s'ha reunit per primer cop amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i han tractat diferents temes. El més important ha estat el dels arranjaments que l'entitat solicita per a la Sala d'Arts Marcials, consistent en la protecció de les columnes i millora del tatami actual, amb un altre tipus de protecció com explica el president del CKSC, Miguel Vega.

Miquel Vega

Fa falta una funda per a protegir el tatami i proteccions per a les columnes de la instal·lació per evitar accidents.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, present en la reunió ha volgut matisar que el compromís adquirit per l'alcaldessa en aquesta trobada està condicionat per la capacitat econòmica que tingui l'Ajuntament.

Xavier Tizón

El compromís de l'alcaldessa és que tant la cobertura de les columnes com l'arrajanment del tatami es durà a terme en la mesura que l'Ajuntament tingui la capacitat econòmica per fer-ho.


Tizón ha explicat que, si bé sembla viable que es puguin fer aquestes millores, 'no existeix el compromís que serà el 2013' i que la prioritat és la protecció de les columnes perquè l'arranjament del tatami 'és molt costós i caldria mirar-s'-ho bé'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.