El Club Tennis Natació Sant Cugat acull la convocatòria final de la Copa Davis

Altres

Publicat el 4/nov/12 per Dani Aguilà

El Club Tennis Natació Sant Cugat serà la seu aquest dilluns a les onze del matí de l'anunci de la convocatòria del combinat espanyol de tennis per a la final de la Copa Davis contra la República Txeca. El santcugatenc i vicepresident de la Federació Espanyola de Tennis, Robert Navarro, ha ressaltat a Cugat.cat l'estreta relació del club i la ciutat santcugatenca amb els estaments del tennis estatal, així com amb el mateix conjunt espanyol de Copa Davis.

Sant Cugat i l'exitós equip de tennis espanyol que disputarà la final de Copa Davis tenen una estreta relació. De fet, el Club Tennis Natació Sant Cugat acollirà aquest dilluns la presentació del que serà l'equip cridat a reeditar el títol de millor conjunt de tennis del món, en la final d'aquesta edició contra la República Txeca. El capità del conjunt, el santcugatenc Àlex Corretja, té una forta vinculació amb el club de la nostra ciutat, així com el subcapità, Josep Maria Arenas, que és soci de l'entitat. A nivell federatiu, el vicepresident de la Federació Espanyola, el santcugatenc Robert Navarro, va ser president del Club Tennis Natació Sant Cugat. El mateix Navarro afirma que és un club amb el qual tenen molta relació i que estan contents de presentar l'equip final a Sant Cugat, una decisió que era promesa del president de la Federació José Luis Escañuela.

Robert Navarro

L'Àlex és d'aquí Sant Cugat, el president es va comprometre que si arribàvem a la final faríem aquí la presentació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte de presentació, que es durà a terme aquest dilluns a les onze del matí, hi assistirà el capità de l'equip, Àlex Corretja, el santcugatenc i director tècnic Albert Costa, el president de la Federació Espanyola José Luis Escañuela i el mateix vicepresident de la Federació, Robert Navarro.