Els clubs esportius es mostraran a la Festa de Tardor amb exhibicions i activitats


  • Comparteix:

L'Orientació serà una de les propostes de la Festa de Tardor

L'Orientació serà una de les propostes de la Festa de Tardor

La 37a Festa de Tardor arriba aquest cap de setmana i l'esport local serà part important d'aquesta cita. El Club Karate Sant Cugat, el CB Mira-sol, el Senglar Orientació, l'Hípica Collserola i el Club Muntanyenc Sant Cugat hi seran presents amb exhibicions a l'entorn del Monestir, la plaça del Rei i la Sala d'Arts Marcials. Altres entitats com la Unió Ciclista Sant Cugat o el Club Rugby Sant Cugat participaran amb un stand en què mostraran les activitats que fan en el seu dia a dia.

Les activitats esportives començaran dissabte a partir de les cinc de la tarda a la Sala d'Arts Marcials amb una exhibició a càrrec del Club Karate Sant Cugat. A més tindran una parada en què els visitants a la Festa de Tardor podran informar-se, així com veure com s'entrenen durant la temporada, tal com comenta el seu director tècnic, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

Volem participar activament per donar-nos a conèixer, a més de fer sessions de portes obertes per ensenyar com entrenem.


El mateix dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda tindrà lloc una cursa d'orientació a càrrec del Senglar d'Orientació per l'entorn del Monestir. Diumenge serà el torn de l'Hípica Collserola que proposa un passeig en poni pels voltants del Monestir a partir de les deu del matí. A la mateixa hora tindrà lloc a la plaça del Rei una exhibició d'Street Bàsquet a càrrec del CB Mira-sol. El cap de comunicació del club mirasolenc, Javier Martínez, espera que s'apleguin el màxim de persones possible en una activitat oberta a tothom.

Javier Martínez

La temporada passada ja ho vam fer i és una activitat oberta a tothom perquè puguin jugar el màxim de persones possible.


A la mateixa plaça del Rei i un cop acabada l'exhibició d'Street Bàsquet, arribarà pels voltants de la una de la tarda el torn del Club Muntanyenc Sant Cugat que farà una demostració de gimnàstica. Durant les dues jornades, altres entitats com el Club Rugby Sant Cugat o la Unió Ciclista Sant Cugat seran presents amb un estand, així com la Coordinadora d'Entitats Esportives que donarà el seu suport a través dels clubs presents que en formen part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.