La regularitat d'Ivó Giner es pot veure recompensada a la final del Peugeot Tour

El santcugatenc podria sumar el primer títol de la temporada

Altres

Publicat el 8/nov/12 per Jordi Foix

El golfista santcugatenc Ivó Giner pot proclamar-se, la setmana vinent al Zaudín Golf, campió del Peugeot Tour. El santcugatenc arriba a Andalusia com a líder a la classificació general després de ser el més regular durant el circuit. La mala notícia és que Giner no ha passat les rondes prèvies de l'Escola de Classificació del Tour Europeu.

Ivó Giner viu un dels moments més dolços de la seva carrera esportiva i personal. I és que, a més d'optar a guanyar el circuit del Peugeot Tour, fa poc temps Ivó Giner ha estat pare. Després de quatre proves disputades en el Peugeot Tour, en què el millor resultat del santcugatenc va ser a la primera prova del circuit disputada al Club de Golf de Sant Cugat. Giner va finalitzar el torneig en segona posició, per darrera de Pablo Larrazábal. I ès que al llarg de les quatre proves, el santcugatenc ha sabut ser regular, fet que l'ha fet liderar la classificació. Per tant, la propera setmana, al Zaudín Golf de Sevilla, podria proclamar-se guanyador del Peugeot Tour. Ara mateix, Ivó Giner lidera la classificació general amb gairebé 10.000 mil euros de benefici.

Per tant, després de dos anys, quan va guanyar l'Internacional de França, Ivó Giner podria tornar assaborir la victòria.