El CV Sant Cugat rep a un fluix CV Leganés que encara no ha puntuat


  • Comparteix:

Fins el moment les vermell-i-negres han guanyat tot a casa

Fins el moment les vermell-i-negres han guanyat tot a casa

El Club Voleibol Sant Cugat juga aquest dissabte a casa contra el CV Leganés a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la 7a jornada de Superlliga 2. Les cueres de la competició arriben al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix per veure's les cares contra un CV Sant Cugat que no acaba de trobar la regularitat en el seu joc i resultats i que està la mitja taula.

Contra l'Alzira, un dels candidats al títol, les santcugatenques van donar la cara i van posar les coses difícils a les valencianes que van guanyar en el cinquè set. Però tot i el bon partit, l'equip de Leo Passerine no està sent regular i no acaba de rematar els partits, fet que li ha costat derrotes i haver de patir per guanyar alguns partits que tenien de cara.

Les rivals d'aquest dissabte han perdut tots els partits i en principi no haurien de plantejar gaires problemes a les vermell-i-negres. A casa, el CV Sant Cugat ha guanyat els dos partits que ha disputat contra el Feel Voley Alcobendas i el VP Madrid.

El CV Sant Cugat i el CV Leganés s'enfronten aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.