L'Anytime Fitness del Mira-sol Centre supera les expectatives en el primer mes


  • Comparteix:

Rod Hill, Xavier Tizón i Francesc Carol a les instal·lacions d'Anytime Fitness

Rod Hill, Xavier Tizón i Francesc Carol a les instal·lacions d'Anytime Fitness

El gimnàs Anytime Fitness del Mira-sol Centre ha superat les seves expectatives i compta a dia d'avui amb més de 500 socis després d'un mes de funcionament. El centre ha volgut celebrar aquest dijous una festa per als socis, en què han assistit els regidors d'Esport, Xavier Tizón, i de Participació Ciutadana i soci del gimnàs, Francesc Carol. El director a l'Estat espanyol d'Anytime Fitnesss, Rod Hill, s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats obtinguts fins ara.

Un nou concepte de fitness va aterrar a Sant Cugat ara fa un mes, i de moment els usuaris han estat atrets per la fórmula. 24 hores al dia de disponibilitat de gimnàs, fitness per a tothom, atenció personalitzada i ambient familiar. Aquestes són les bases d'un negoci, Anytime Fitness, amb milers de centres arreu d'Europa i els Estats Units i que, de moment, ha tingut gran acceptació entre els santcugatencs i, més concretament, entre els mirasolencs. De fet, aquest dijous el centre ha celebrat una festa per als socis que i, tal i com afirma el director a l'Estat espanyol d'Anytime Fitnesss, Rod Hill, els resultats en aquest primer mes han superat les expectatives.

Rod Hill

Molt bé, tenim gent apuntada feliç, estem molt contents dels resultats, en el primer mes estem per sobre de les expectatives.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha assegurat que iniciatives com aquesta són positives per a la ciutat i ha felicitat el centre.

Xavier Tizón

Felicitar el propietari per l'esforç, sempre és important, i a l'expectativa de veure com es desenvolupa el nou negoci.


A l'esdeveniment també hi ha assitit el regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, soci del centre de fitness.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.