Domingo té un gran tercer dia i es col·loca en posicions d'accés a la ronda final

Agustín Domingo vol seguir entre l'elit europea

Altres

Publicat el 9/nov/12 per Dani Aguilà

El golfista santcugatenc Agustín Domingo completa una gran tercera mànega i puja fins la posició 14 de l'Escola de Classificació del Tour Europeu, empatat amb quatre golfistes més. Aquest lloc li donaria accés a la fase final per obtenir la targeta de l'European Tour per la temporada que ve, competició final que es disputarà al PGA Catalunya. Domingo ha fet quatre cops sota par a la ronda d'aquest divendres, fent el seu millor registre dels tres dies que duu de competició.

Tercera ronda d'il·lusió per a Agustín Domingo en el seu camí per obtenir una targeta que el permeti participar a l'European Tour de la temporada que ve. El santcugatenc ha dut a terme una gran tercera mànega, fent quatre cops sota par i col·locant-se entre els 19 millors a la classificació del sector de Las Colinas, Alacant, posicions que atorguen el passi a la fase final per a la classificació a la ronda final que es disputa al PGA Catalunya. Després d'una segona jornada irregular, el santcugatenc ha tingut un gran tercer dia i, per a la jornada d'aquest dissabte espera assolir l'objectiu marcat.

Agustín Domingo

Si faig les coses com les he fet avui i podem quedar entre els 19 primers, l'any passat ho vaig aconseguir, ho puc fer. Si em surt o no em surt hi ha molts factors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Si Domingo aconsegueix mantenir-se entre els 19 primers li quedaria només un pas per disputar la temporada que ve l'European Tour. Seria al PGA Catalunya, al , i el santcugatenc hauria de passar el tall com a mínim tenir opcions de classificació.