El Centre Excursionista reedita la Copa Catalana de Caminades de Resistència


  • Comparteix:

El CEIC, referent a les caminades de resitència catalanes

El CEIC, referent a les caminades de resitència catalanes

El Club Excursionista Independent de Catalunya (CEIC), amb seu a la Floresta, reedita per tercer any consecutiu el títol de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, amb 8.552 punts, prop de 2.000 més que el segon classificat, el Club Excursionista Madteam. En aquesta 15a edició de la competició l'entitat santcugatenca ha mostrat la mateixa superioritat que en les dues anteriors, i suma aquest títol al del Campionat de Catalunya aconseguit el juny, tancant així una temporada plena d'èxits.

Al juny el Club Excursionista Independent de Catalunya aconseguia el Campionat de Catalunya de Caminades de Resistència 2012 a la 25a Gràcia-Montserrat, erigint-se com el club més en forma de la disciplina. Aquest títol puntuava alhora per la competició regular, la Copa Catalana, i el CEIC se l'ha adjudicat per tercera vegada consecutiva amb una contundència aclaparadora. Els 8.552 punts que ha sumat l'entitat amb seu a la Floresta ha suposat quedar-se a quasi 2.000 del segon classificat, el Club Excursionista Madteam, i tancar la temporada amb el segon títol i amb la constatació de ser el gran dominador en la disciplina.

Al quadre individual, Miquel Boada és el millor col·locat del club en la competició, amb una setena plaça en la general i 415 punts, a 29 del campió del líder del circuit, Alex Bañón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.