Staromiejski competeix amb la catalana en una trobada contra València


  • Comparteix:

Imatge d'Albert Staromiesjki practicant kata

Imatge d'Albert Staromiesjki practicant kata

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski participa amb la selecció catalana aquest cap de setmana en un campionat intercomunitari contra la valenciana. La trobada tindrà lloc a la localitat valenciana de Xest i el santcugatenc participarà en les modalitats de kata i kumité, en un torneig preparatori per a l'Estatal.

Albert Staromiejski està preparant el campionat d'Espanya i és un dels fixos a les darreres convocatòries de la selecció catalana. L'última va tenir lloc al CAR de Sant Cugat i va enfrontar el combinat català contra l'Aragó. Ara el torn és a Xest, València, i la mirada està posada també amb la preparació per a l'Estatal que tindrà lloc el mes vinent a Sevilla. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, creu que Staromiejski arriba en un bon estat de forma al tram més important de la temporada.

Salvador Álvarez

L'Albert afronta aquesta competició amb moltes ganes i com a preparació per a l'Estatal.


Álvarez destaca que València és una de les seleccions amb més nivell. Staromiejski competeix aquest cap de setmana a Xest.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.