El santcugatenc Ivó Giner és 21è després de dues jornades a la final del Peugeot Tour


  • Comparteix:

Ivó Giner és 21è després de dos dies de competició

Ivó Giner és 21è després de dos dies de competició

El golfista santcugatenc Ivó Giner fa tres cops sota par a la segona mànega de la final del Peugeot Tour, que es disputa al circuit del Club Zaudín, a Sevilla. Amb aquest resultat Giner ascendeix sis posicions i se situa 21è, amb un total de 139 cops en dos dies després de fer par a la primera jornada. Tot i millorar en el seu joc, la distància amb el líder de la taula s'ha augmentat en un cop. Jordi García del Moral comanda ara la taula a set de Giner, amb un total de 132.

Ivó Giner ha donat mostres de millora en la segona jornada de la final del Peuegot Tour, en què fins a 29 golfistes que hi participen es poden alçar amb el lideratge final del global de la competició. Giner va pagar car dos forats finals de la primera ronda en què va fer un doble bogey, i en aquest segon dia ha estat justament en el tram final on ha assolit un bon resultat, fent un birdie en el 17 i un eagle en el 18, acabant la ronda amb -3.

El santcugatenc haurà de lluitar per apropar-se al líder, un Jordi Garcia del Moral que està mostrant un bon rendiment i es troba amb 132 cops, quatre i sis sota par a cada jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.