L'escola Europa acull l'Europeu de taekwondo aquest cap de setmana


  • Comparteix:

L'actor Mike Chat, protagonista a l'Europeu de taekwondo que es disputarà a Sant Cugat/ Font: Mac Sant Cugat

L'actor Mike Chat, protagonista a l'Europeu de taekwondo que es disputarà a Sant Cugat/ Font: Mac Sant Cugat

El centre d'arts marcials MAC Sant Cugat organitza l'Europeu de taekwondo aquest cap de setmana a l'escola Europa amb més de 300 participants vinguts de tot el continent. L'entitat santcugatenca acull aquesta competició per segon any consecutiu amb la visita especial al centre de Mike Chat, actor de Hollywood i antic 'power ranger'.

Sant Cugat serà aquest cap de setmana el centre continental del taekwondo amb la disputa de l'Europeu a l'escola Europa. Fins a la nostra ciutat vindran participants de Portugal, Itàlia i Suècia entre d'altres, amb edats compreses des dels cinc fins als 50 anys. L'organitzadora de la competició, Natàlia Busca, creu que amb aquest Europeu fan que els alumnes del centre estiguin més motivats i també coneguin gent d'altres països.

Natàlia Busca

Aquest Europeu serveix perquè els nostres alumnes es motivin.


El club santcugatenc participarà amb més de 130 esportistes i s'espera que puguin aconseguir alguna medalla. Natàlia Busca espera bons resultats dels taekwondoques de la nostra ciutat.

Natàlia Busca

Esperem sumar algunes medalles a l'Europeu amb els nostres participants.


La competició es disputa dissabte amb la fase prèvia i diumenge les finals durant tot el matí a l'escola Europa. En paral·lel, el MAC organitza un seminari aquest divendres amb la presència de Mike Chat, actor de Hollywood, que ha fet de 'power ranger' o ha dissenyat les batalles de la darrera pel·lícula de Batman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.