El Centre Excursionista Independent segueix creixent


  • Comparteix:

Alguns dels participants de la 5a Caminada Kami-CEI

Alguns dels participants de la 5a Caminada Kami-CEI

El Centre Excursionista Independent de Catalunya (CEI) , amb seu a la Floresta, aplega 140 participants en la seva 5a Caminada Popular Kami-CEI duta a terme al Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp, registre que suposa l'edició més nombrosa des de l'inici de l'activitat. La caminada, que comptava amb tres rutes diferents tot i no ser de caire competitiu, ha desafiat el mal temps i s'ha desenvolupat sense incidents. El president de l'entitat, Xavier Sans, ha enaltit l'alta participació de la cita.

El Centre Excursionista Independent de Catalunya està creixent esdeveniment rere esdeveniment. Si aquest any ha estat més que satisfactori a nivell competitiu, amb la consecució del Campionat de Catalunya i la Copa Catalana de caminades de resistència, les activitats que organitza augmenten en participació després de cada edició. La caminada més tradicional del centre, la Kami-CEI, n'és un bon exemple. Dels 150 inscrits, fins a 140 entre les tres rutes han pres partida a la sortida de la seva 5a edició, malgrat la complicada meteorologia. L'esdeveniment, de caire popular i no competitiu, comptava amb cinc punts d'avituallament, atorgava als participants una samarreta commemorativa i ha conclòs amb una botifarrada. El president del CEI de Catalunya, Xavier Sans, reconeix que activitats com la d'aquest cap de setmana i els resultats obtinguts al llarg de l'any situen l'entitat en una posició privilegiada dins l'ampli context excursionista català.

Xavier Sans

Ens ajuda a refermar-nos dins el món de l'excursionisme, aquest món tan ampli com ho és el de la muntanya.


La 5a Caminada Popular Kami-CEI, organitzada al Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp, ha estat la més nombrosa de les cinc que ha organitzat el Centre Excursionista Independent de Catalunya fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.