El CMSC espera repetir els darrers bons resultats a l'estatal de Saragossa

El CMSC a l'últim torneig Vitrychenco

Altres

Publicat el 21/nov/12 per Pedro Miserachs

La secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) participa aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Base de conjunts a Saragossa. En concret seran els conjunts benjamí, infantil i cadet que arriben a aquesta competició després de les bones actuacions als darrers tornejos que han disputat, l'Euskalgym i el Vitry.

El campionat es disputarà durant dissabte i diumenge al Centre Esportiu Municipal Siglo XXI de la capital aragonesa. Dissabte serà el torn de les infantils i les cadets, que competiran al matí i a la tarda respectivament. Diumenge al matí a partir de les nou ho faran les benjamines. La coordinadora tècnica de la secció del CMSC, Mònica Vinyals, creu que poden fer un bon paper tot i que veu difícil les opcions de podi dels diferents conjunts.

Mònica Vinyals

Tots tres tenen bones possibilitats de fer un bon paper. Quedar entre les vuit primeres seria fantàstic, però fer podi ho veig molt difícil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Cada grup participara en diferents modalitats. Les cadets del Muntanyenc competiran amb dues cintes i tres pilotes. Les infantils ho faran amb dos parells de maces i tres cercles i el conjunt benjamí ho farà en mans lliures.