Els lluitadors de taekwondo han rebut els coneixements de Mike Chat


  • Comparteix:

L'actor i expert en arts marcials, Mike Chat, ha impartit un seminari al centre d'arts marcials MAC Sant Cugat on ha demostrat els seus amplis coneixements. Chat ha estat set vegades campió del món en formes amb armes i sense armes, a més d'aparèxer en la sèrie Power Rangers i crear les coreografies de Batman o Black Eyed Peas, entre d'altres. Chat, que visita per primer cop el nostre país, estarà present en l'Europeu de Taekwondo Songahm que acull la nostra ciutat.

Diada important la que ha viscut Sant Cugat aquest divendres. I és que un emblema de les arts marcials com Mike Chat ha protagonitzat un seminari en què ha donat a conèixer als diferents participants, de totes les edats, els seus coneixements. L'actor, que ha visitat per primera vegada el nostre país, és set vegades campió del món en formes amb armes i sense armes. Molts però, el recordaran per la sèrie Power Rangers, ja que ell donava vida a Chad Lee, l'heroi de color blau, un dels protagonistes. Dins del món del cine, Chat és l'autor de les coreografies de la pel·lícula Batman. Com a coreògraf també ha realitzat els balls del grup de música Black Eyed Peas. L'expert en arts marcials Mike Chat ha explicat a Cugat.cat que a l'hora de fer una pel·lícula la coreografia és tant important com la tècnica.

Mike Chat

Ensenyem un format en què has de posar en comú tècniques perquè tinguin més estil i siguin millor per a les pel·lícules. També s'ha de pensar en la coreografia.


Pel que fa al nivell dels participants, Chat s'ha mostrat molt satisfet, ja que tant lluitadors com instructors han pogut aprendre els uns dels altres.

Mike Chat

Han entrenat dur, estàvem molt emocionats i hi havia alguna cosa per a tothom. Això ha permès ensenyar com aprenen tant els estudiants com els instructors.


Chat passarà el cap de setmana a la nostra ciutat, on diumenge estarà present al centre d'arts marcials MAC Sant Cugat per veure l'Europeu Songahm de taekwondo i firmar autògrafs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.