Staromiejski venç al 17è Campionat de Sant Sadurní


  • Comparteix:

Albert Staromiejski (segon per l'esquerra) s'ha endut la categoria junior masculina

Albert Staromiejski (segon per l'esquerra) s'ha endut la categoria junior masculina

Albert Staromiejski s'endú la 17a edició del Campionat de Sant Sadurní en categoria júnior masculina. El santcugatenc suma un nou èxit i agafa forces abans de marxar amb la selecció catalana per participar al Campionat d'Espanya a Sevilla. Aquest triomf ha completat un cap de setmana intens per al Club Karate Sant Cugat, que també ha tingut representació a 'Dona i Esport: totes fem karate'.

El Club Karate Sant Cugat té un dels esportistes amb més futur de l'esport santcugatenc, i ho demostra en cada competició que duu a terme. Albert Staromiejski marxa al Campionat d'Espanya autonòmic amb un nou títol sota el braç, el 17è Campionat de Sant Sadurní, en categoria júnior masculina. Amb aquestes bones perspectives marxa el santcugatenc cap al Campionat d'Espanya amb la selecció catalana, que es disputa a Sevilla els dies 1 i 2 de desembre. Staromiejski no ha estat l'únic membre del Karate Sant Cugat que ha participat en aquest esdeveniment, amb bones actuacions també de Jael Garcia, Sergi Llorente i Joel Bañeres.

Més enllà de la vessant competitiva, l'entitat santcugatenca s'uneix a moltes altres de la ciutat en la seva funció per al desenvolupament de l'esport femení. El club dirigit per Salvador Álvarez ha estat present en l'esdeveniment 'Dona i Esport: totes fem karate', organitzat per la Federació Catalana de Karate.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.