Els arranjaments a la ZEM de Can Magí s'iniciaran el 22 de desembre


  • Comparteix:

Imatge de la ZEM de Can Magí/ Font: Pbsantcugat.com

Imatge de la ZEM de Can Magí/ Font: Pbsantcugat.com

Els arranjaments a la ZEM de Can Magí per solucionar els problemes causats pels pollancres s'iniciaran el 22 de desembre i està previst que finalitzin el 14 de gener. L'actuació servirà per tallar les arrels dels pollancres que han desnivellat el terreny de joc i tindrà un cost de gairebé 47.000 euros. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat que els equips de la Penya Blaugrana seran reubicats molt probablement a la ZEM de la Guinardera i en altres instal·lacions mentre durin les obres.

El Cedre Jardineria, la Viti Garpenguins i Sport Green Stid són les empreses adjudicatàries dels arranjaments a la ZEM de Can Magí. Les obres s'iniciaran descosint les plaques de gespa artificial de les zones afectades per les arrels dels pollancres. Després s’actuarà contra les arrels que han fet malbé el sauló i l’asfalt de base del camp i finalment es repararà de nou aquest asfalt base. Finalment es tornaran a col·locar les plaques de gespa artificial al camp. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat que les obres són una prioritat i que els equips de la Penya Blaugrana seran reubicats en d'altres insta·lacions.

Xavier Tizón

L'actuació s'havia de fer ara i no més tard. Els equips de la Penya seran reubicats a la Guinardera i alguna altra instal·lació.


Tizón ha confirmat que les obres començaran el 22 de desembre i estaran enllestides el 14 de gener segons el calendari establert.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.