Agustín Domingo acaba 39è i no es classifica per al Tour Europeu 2013


  • Comparteix:

Agus Domingo perd la targeta que li hagués donat opció a jugar el circuit europeu de golf

Agus Domingo perd la targeta que li hagués donat opció a jugar el circuit europeu de golf

El golfista santcugatenc Agustín Domingo acaba en la posició 39 de l'Escola de Classificació per al Tour Europeu i es queda així sense poder aconseguir la targeta per al circuit europeu, només a l'abast dels 25 primers classificats. Domingo ha finalitzat la sisena i definitiva jornada fent dos cops sota par, acumulant un total de 426 en els sis dies de competició al PGA de Catalunya, a Girona.

Agustín Domingo no ha pogut mantenir la targeta per al circuit europeu i competirà la temporada 2013 amb llicència de Challenge Tour. El santcugatenc només ha estat entre les posicions privilegiades la segona jornada, en què Domingo va fer dos cops sota par i se situava en la posició 20. Des de llavors, un par i, sobretot, un doble boogey van empitjorar la situació del golfista, que no ha pogut acabar de redreçar la situació en la darrera jornada disputada aquest dijous i no assoleix l'objectiu, la targeta per a l'European Tour 2013.

En qualsevol cas, el que sí reté Domingo és el dret a competir al Challenge Tour, segon circuit a nivell continental en què, enguany, el santcugatenc ha competit en 16 tornejos i ha acabat en la posició 60 del rànguing global.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.