El Club Rugby Sant Cugat mira també entre els més grans


  • Comparteix:

Mercè Conesa ha assistit a la jornada

Mercè Conesa ha assistit a la jornada

El Club Rugby Sant Cugat segueix commemorant el seu 25è aniversari i, en aquest cas, mira per als més grans en comptes de fer-ho en el planter o en l'equip amateur. De fet, l'entitat presidida per Joan Pradas té un dels conjunts de veterans amb més pes dins el context esportiu de la ciutat, el XV Matusalem, que aquest divendres ha protagonitzat una jornada sota el nom 'L'esport d'equip en Veterans, quelcom més que esport'. A la cita, que ha servit per analitzar i descriure els principals avantatges de la pràctica esportiva més enllà dels primers equips, hi ha acudit l'alcaldessa Mercè Conesa, que ha enaltit la bona salut de l'esport veterà.

Sant Cugat sempre s'ha enorgullit del seu planter esportiu i de la seva capacitat formativa a través de l'esport. Ara bé, hi ha una entitat que posa especial èmfasi a l'esportista un cop s'ha retirat. I és que des de fa tres anys el Club Rugby Sant Cugat acull el XV Matusalem, un conjunt de veterans que ha protagonitzat una xerrada en què s'ha enaltit els beneficis de practicar esport un cop el físic ja no pot suportar el ritme de la competició. Especialistes de la matèria han analitzat els factors positius per a la salut, l'envelliment del cos i les relacions socials. A la cita hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha rebut una medalla de reconeixement i ha destacat la bona salut de l'esport veterà.

Mercè Conesa

Crec que continuem sent exemple de la ciutat en molts aspectes, també en l'esport, en equips de veterans practicant esport. En el cas del rugbi segueixen molt actius.


Aquest acte s'inclou dins el marc de celebracions per al 25è aniversari del Club Rugby Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.