El Festival de Nadal del Muntanyenc recaptarà fons per a la Marató de TV3


  • Comparteix:

La rítmica i l'estètica del Muntanyenc mostra la seva cara més solidària

La rítmica i l'estètica del Muntanyenc mostra la seva cara més solidària

La secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) mostra la seva vessant més solidària i ajudarà a recaptar diners per a la Marató de TV3, recapta que es durà a terme des d'aquest diumenge i durarà una setmana, en una que cita intentarà ajudar a la lluita contra el càncer. El festival de Nadal de les seccions del Muntanyenc coincideix amb el dia en què se celebra la Marató, i l'entitat santcugatenca sortejarà una panera que es podrà guanyar fent una aportació de cinc euros.

La 'panera solidària' del Club Muntanyenc sumarà esforços per la lluita contra el càncer, que durà a terme la Marató de TV3 durant la setmana que ve. El festival nadalenc de les seccions de rítmica i estètica del club santcugatenc coincidirà amb la gala de la Marató, diumenge de la setmana que ve, en què se sortejarà aquest assortiment de diferents productes que han cedit empreses i entitats. Per poder participar-hi cal fer una aportació voluntària de cinc euros, que donarà dret a jugar una tira de cinc números. Tots els diners recaptats aniran destinats a la causa solidària.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.