L'Ajuntament instal·larà càmeres als pavellons del centre i a la Jaume Tubau


  • Comparteix:

Imatge del pav 2 de la rambla del Celler

Imatge del pav 2 de la rambla del Celler

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha avançat a Cugat.cat que l'Ajuntament instal·larà càmeres a les ZEM de la rambla del Celler i de Jaume Tubau per paliar l'onada de robatoris dels darrers mesos als pavellons municipals. Puigneró ha explicat que ja s'ha iniciat el procés amb la Conselleria d'Interior i s'espera que l'any vinent aquest sistema de seguretat entri en funcionament.

L'àrea de Seguretat i d'Esports de l'Ajuntament ja han decidit quines són les mesures per frenar l'onada de robatoris dels darrers mesos a la ZEM de la rambla del Celler. La principal solució és la instal·lació de càmeres als pavellons del centre i a la Jaume Tubau. El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, espera que durant el 2013 les càmeres ja estiguin col·locades als dos equipaments.

Jordi Puigneró

Esperem que en aquest 2013 les càmeres ja estiguin col·locades i a ple rendiment.


Fins que la Conselleria d'Interior no doni el seu vistiplau per a la instal·lació d'aquest sistema de seguretat, Puigneró ha suggerit a la regidoria d'Esports col·locar cartells que desaconsellin deixar objectes de valor als equipaments i que els entrenadors tinguin les claus dels vestidors per tenir un major control d'accés a la instal·lació.

Jordi Puigneró

Penjarem cartells informatius avisant del perill de deixar objectes de valor als vestidors.


D'aquesta manera l'Ajuntament vol posar punt final a l'onada de robatoris que ha afectat a diferents clubs esportius de la ciutat als pavellons de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A ciutats on hi ha un index més alt de delictes d'aquest tipus no passa, ja que hi ha personal suficient per controlar els accessos. El problema es la falta de personal, 2 persones per controlar tres pavellons, un fitness, portar el manteniment i cinc accessos es impossible donar un servei de qualitat i garantir la seguretat. (Zem Rambla del Celler)

Salvador Álvarez. Enviat el 12/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.