Els Premis Esport en Marxa premien l'esforç i el treball de l'esport santcugatenc

Mercè Conesa entregant el premi de tota una trajectòria a Júlia Menéndez

Altres

Publicat el 14/des/12 per Redacció

La 16a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat.cat, ha servit per reconèixer la feina feta pels clubs i esportistes de la nostra ciutat. La trobada anual de l'esport santcugatenc , celebrada aquest divendres al CAR, ha comptat amb la presència de 200 assistents. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que aquests premis són el tarannà de la ciutadania santcugatenca amb persones actives, responsables i que aposten pels valors de l'esport. El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, ha destacat la singularitat de Sant Cugat com un referent de l'esport català.


MIRA-HO A CUGAT TV

Els Premis Esport en Marxa han aplegat representants dels diferents clubs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat. Un total de nou guardons s'han repartit en diferents categories d'entre les quals destaquen la de millor esportista per a Raquel Brun, el de millor projecció exterior per al Club Tennis Natació Sant Cugat o la de tota una trajectòria per a Júlia Menéndez. L'alcaldesssa, Mercè Conesa, ha destacat que els premis són el reflex de la ciutat amb persones actives, responsables i plenes de valors.

Mercè Conesa

Els premis són el reflex de Sant Cugat. Persones actives, responsables i amb iniciativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, ha assistit als Premis Esport en Marxa deixant ben clar que la nostra ciutat és especial. Per a Tibau, Sant Cugat és un referent de l'esport català amb equips d'alt nivell.

Ivan Tibau

És una ciutat especial que té equips amb moltes disciplines i a gran nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca que el grup de comunicació multimèdia és el termòmetre de l'actualitat esportiva local.

Miquel Herrada

Cugat.cat és el termòmetre de l'actualitat esportiva local.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Diari de Sant Cugat, Vins Noé i Capio Hospital General de Catalunya han patrocinat aquesta 16a edició dels Premis Esport en Marxa.