Joan Salabert vol que es defineixi el full de ruta de la plataforma al gener


  • Comparteix:

Lourdes Llorente passa el testimoni a Joan Salabert en l'última reunió de l'any de la Coordinadora

Lourdes Llorente passa el testimoni a Joan Salabert en l'última reunió de l'any de la Coordinadora

El president del Mira-sol-Baco, Joan Salabert, pren el relleu a Lourdes Llorente al capdavant de la Coordinadora d'Entitats Esportives i proposa debatre el futur de l'entitat en una assemblea extraordinària, prevista per a finals de gener. El nou president vol que els membres de la plataforma decideixin el full de ruta que l'entitat ha de seguir en aquesta nova etapa. Salabert assegura que el primer que farà en la pròxima reunió és posar el seu càrrec a disposició de l'assemblea perquè es decideixi amb total llibertat el futur de la plataforma.

Després de la reunió que ha simbolitzat el relleu a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives, ha quedat palès que s'obre una nova etapa encara per definir. Llorente ha donat pas a Salabert, fins ara vicepresident. El nou president vol que els membres de la plaforma opinin i es manifestin sobre el camí que ha de seguir l'entitat i explica que deixar el càrrec a disposició de l'assemblea els permetrà decidir a un mateix nivell.


Joan Salabert

La primera decisió és convocar una assemblea extraordinària per definir el què es vol de la Coordinadora. Penso que hem d'actuar tots al mateix nivell i jo vull ser un president més.



Ara, els clubs integrants de la Coordinadora d'Entitats Esportives disposaran d'un temps per consultar a les seves juntes directives les aportacions i qüestions a plantejar en la nova assemblea, que es convocarà a finals de gener amb l'objectiu de traçar el nou full de ruta de l'entitat.

A la reunió d'aquest dimecres han estat representats 10 clubs, Club Rugby Sant Cugat, Club Karate Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Olímpyc Floresta, Penya Blaugrana Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Club Muntanyenc, Sant Cugat Esport, Mira-sol-Baco i Handbol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.