Carles Muñoz (FECPC): 'No podem fallar, la Copa Intercontinental ha de sortir bé'


  • Comparteix:

Carles Muñoz ha passat pel plató de Cugat.cat

Carles Muñoz ha passat pel plató de Cugat.cat

El president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Carles Muñoz, ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat, que confia plenament en l'éxit de la celebració de la Copa Intercontinental de futbol 7 per a paralítics cerebrals que acollirà Sant Cugat aquest estiu. Muñoz afirma que la tria de Sant Cugat té a veure amb el tarannà especial de la ciutat per esdeveniments d'aquest tipus. Al gener tindrà lloc la presentació oficial de la Copa, que compatarà amb la participació de la selecció espanyola com amfitriona.



En una entrevista al programa 'Vermells-negres' de Cugat.cat, Muñoz ha aprofondit en diferents aspectes de la Copa Intercontinental de futbol 7, que tindrà lloc del 27 de juliol al 10 d'agost a la nostra ciutat. A set mesos vista, només 'queden alguns detalls per resoldre', segons Muñoz. El més immediat en el calendari serà la presentació oficial d'aquesta cita, que es farà al gener i la tria de la mascota que sortirà del concurs que s'ha convocat entre les escoles del municipi.

Aquest esdeveneiment esportiu i social movilitzarà unes 800 pesones, entre elles més de 300 esportistes. Però l'organització necessitarà l'ajut de més de 300 voluntaris de perfils diferents. El president de la FECPC, Carles Muñoz, està convençut de l'éxit organitzatiu de la Copa.



Carles Muñoz

No podem fallar. És la primera vegada que es fa una cosa d'aquestes com a federació, com a ciutat, com a país. Ha de sortir bé.




Una competició d'aquest tipus costa un milió d'euros, segons Muñoz, la meitat del qual prové de les inscripcions. Malgrat el pressupost encara no està totalment cobert, en falten 300 mil, Muñoz afirma no estar preocupat.

En la vessant competitiva la participació de la selecció espanyola està garantida com amfitriona. Una selecció que compta amb un 70% d'esportistes catalans en les seves files. Muñoz, que coneix bé el nivell de les selecions participants, creu que l'espanyola ho tindrà difícil per estar entres les vuit primeres que es classifiquen per al Mundial del 2015.



Carles Muñoz

Espanya, no vull ser molt cru, però per ser setè o vuitè, tindrem feina. Hi ha equips molt bons, molt.




La ZEM Jaume Tubau i el camp de la Guinardera seran les seus principals de les competicions. Els entrenaments oficials es faran al camp municipal de futbol de Mira-sol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.