Raonic aconsegueix el punt decisiu i elimina l'Espanya de Corretja de la Davis


  • Comparteix:

Àlex Corretja no ha pogut emular els resultats de l'any passat

Àlex Corretja no ha pogut emular els resultats de l'any passat

L'equip espanyol de Copa Davis, capitanejat pel santcugatenc Àlex Corretja, cau eliminat a la primera ronda de la Copa Davis un any més tard de ser subcampió. El combinat arribava minvat d'efectius a l'eliminatòria inicial contra el Canadà, i Milos Raonic ha estat determinant aconseguint dues de les tres victòries canadenques. L'última, aquest diumenge i de forma contundent contra Guillermo García-López, triomf que ha donat el passi a la següent ronda al Canadà.

No ho tenia fàcil Àlex Corretja en l'eliminatòria davant Canadà. Malgrat arribar a l'edició d'enguany com a vigent subcampió, l'equip espanyol no podia comptar amb cap de les primeres espases que els ha donat tants èxits als anys anteriors. De les darreres cinc edicions Espanya havia arribat a la final en quatre. Ara bé, un tennista molt relacionat amb Sant Cugat, Milos Raonic, ha estat el botxí per a Corretja i els seus. El número 15 del món, que ha estat residint i entrenant a Sant Cugat, ha estat massa pels poc experimentats jugadors espanyols i s'ha alçat com l'heroi dels canadencs, que accedeix a quarts de final en què es veurà les cares amb Itàlia.

L'equip espanyol haurà de jugar la permanència al grup capdavanter de la competició al mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.