Castro i Blanco, de la UC Sant Cugat, entre els 20 primers a l'Open BTT de Quart


  • Comparteix:

Un dels participants de l'Open BTT BMW de Quart

Un dels participants de l'Open BTT BMW de Quart

La Unió Ciclista Sant Cugat estrena el seu equip de competició de BTT amb un 12è i un 19è lloc en Masters 30. Carlos Castro i Julián Blanco han quedat entre els 20 millors en aquesta categoria de l'Open BTT BMW de Quart, mentre que a la classificació general han fet el 49è i 68è millors registres respectivament. Castro ha fet una hora i poc menys de 50 segons, mentre que Blanco ha acabat el recorregut amb una hora, 54 minuts i dos segons.

A la passada assemblea, en què es ratificava Rafa Robledo al capdavant de l'entitat, la Unió Ciclista Sant Cugat anunciava com un dels projectes principals la creació d'un equip de competició de BTT. I els resultats no han tardat a arribar. En el primer campionat en què participava el club santcugatenc Carlos Castro i Julián Blanco s'han col·locat entre els 20 millors en categoria Masters 30, un rendiment que no es vol quedar aquí. L'entitat ha assegurat a Cugat.cat que convocarà una roda de premsa per anunciar quin és el calendari de competicions en què competirà i el programa que vol seguir.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.