Elena Verdera obté una 5a posició a l'Estatal de cros amb Catalunya

Elena Verdera ha disputat el Campionat d'Espanya de Cros en Edat Escolar / Foto: CMSC

Altres

Publicat el 18/mar/13 per Ignasi Quintana

L'atleta santcugatenca Elena Verdera queda en 23a posició en la classificació individual del Campionat d'Espanya de Cros en edat escolar i cinquena en la classificació per comunitats autònomes en la categoria cadet femenina, amb l'equip de Catalunya. Verdera ha disputat l'Estatal a la localitat d'Àvila amb un equip format per cinc atletes catalanes més.

Temporada rodona d'Elena Verdera fins el moment. I a més, quan el mal temps va perjudicar la participació de Verdera a l'Estatal de Cros disputat a Àvila, perquè va fer que el quilometratge se li allargués més del previst quan anava molt ben situada a la classificació. Finalment va caure fins a la 23a plaça.

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Manel González, considera que la temporada que està fent Verdera és espectacular. A més, González assegura que és una de les atletes revelació de l'any tot i la seva joventut.

Manel González

Ha estat fantàstic perquè és una de les atletes revelació. Ha fet una temporada rodona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



No serà fins el mes de juny quan Verdera tornarà a competir en competicions d'àmbit català i estatal, en les proves d'aire lliure.