Dinamiks i King Barcelona fan una pedalada familiar nocturna pro Collserola


  • Comparteix:

Membres de l'empresa Dinamiks

Membres de l'empresa Dinamiks

Les empreses santcugatenques Dinamiks i King Barcelona organitzen la primera pedalada nocturna a Sant Cugat divendres que ve amb l'objectiu de recaptar fons per a la conservació dels camins i la fauna de Collserola. L'activitat pensada per a un públic familiar amb nens, a partir de cinc anys, ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Collserola. Encara que la pedalada és oberta i gratuïta, els participants podran fer una donació voluntària al projecte solidari del Parc de Collserola. Les inscripcions es poden fer a la seu de King Barcelona o bé per correu a dinamiks@dinamiks.cat.

El recorregut de la pedalada s'iniciarà al Parc de la Pollancreda, a l'alçada de l'Avinguda de les Corts Catalanes, a dos quarts de vuit de la tarda i està previst que passi per les zones del Pi d'en Xandri, Torre Cendrera i l'Hípica de Can Calders. Un cop els ciclistes acabin l'itinerari hi haurà activitats per a infants i un berenar-sopar popular.

A la jornada hi assistiran el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la Cap de Serveis del Parc de Collserola, Isabel Raventós.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.