El Club Karate Sant Cugat disputa el Torneig de Karate Infantil a l'Hospitalet

El Club Karate Sant Cugat, a l'Hospitalet a disputar el Torneig Infantil de Karate.

Altres

Publicat el 2/mai/13 per Ignasi Quintana

El Club Karate Sant Cugat disputa el primer Torneig de Karate Infantil Ciutat de L'Hospitalet aquest dissabte en categoria aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior en les disciplines de kata i kumité. El campionat l'organitza el club Kihon i la Federació Catalana de Karate.

Els karatekes del Club Karate Sant Cugat que lluitaran en categoria aleví masculina seran Arnau Viladevall, Ernest Rosell i Lucas Grabulós i en la femenina serà Jael García. En infantil competiran Sergi Llorente i Clara Blasco. Joel Bañeres i Joaquim Espejo seran els representants santcugatebncs en categoria cadet. Tots ells ho faran en la disciplina de kata. D'altra banda, en la categoria juvenil Oscar Martorell i Martí Rosell, en la cadet Pepe Ribé i en júnior Víctor Celdran, disputaran el torneig en l'especialitat de kumité.

Salvador Álvarez creu que el més important és fer un bon paper al torneig i no fixar uns objectius resultadistes. Álvarez valora l'alt nivell del campionat.

Salvador Álvarez

Els que tenen més experiència tindran opcions d'obtenir bons resultats. Tot i així, no m'agrada parlar de resultats. L'objectiu és fer un bon paper.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Club Karate Sant Cugat iniciarà la seva participació al Torneig de Karate Infantil Ciutat de L'Hospitalet aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda al Complex Esportiu Municipal de l'Hospitalet Nord.