Lluitar per la segona plaça, objectiu de l'Handbol Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Partit important de l'Handbol femení per seguir amb opcions de ser a la següent fase de la Copa Federació

Partit important de l'Handbol femení per seguir amb opcions de ser a la següent fase de la Copa Federació

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat s'aferra al partit davant l'Handbol Sant Quirze per seguir lluitant per la segona plaça del grup B de la Copa Federació. Les santcugatenques, terceres, es troben a tres punts del segon classificat, el Banyoles, equip que hauria de perdre enfront del Molins de Rei per mantenir vives les opcions de les vermell-i-negres de ser a la següent fase. Les noies de Jordi Martín hauran de vèncer al Sant Quirze aquest dissabte a les vuit del vespre al pavelló de Can Llobet.

L'Handbol Sant Cugat femení no ha pogut vèncer en aquesta Copa Federació a l'Handbol Banyoles, conjunt que està situat segon amb sis punts, tres més que les santcugatenques. Ara bé, tot i les dues derrotes davant les banyolines, les vermell-i-negres encara tenen opcions de ser a la següent fase d'aquesta competició. Les opcions passen per derrotar a l'Handbol Sant Quirze, primer classificat del grup B amb set punts, però que va empatar en la segona jornada a 26 gols amb les de Sant Cugat, i el Banyoles ha de perdre el seu matx enfront del Molins de Rei.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat femení Jordi Martín considera que si poden assolir la segona plaça serà un premi benvingut però si no s'aconsegueix estarà content amb els resultats obtinguts en aquest tram final de la temporada. Martín comenta que és important que l'equip tingui més sort de cara a porteria.

Jordi Martín

A veure si tenim una mica de sort d'una vegada. Les noies van aprenent molt però ens falta aquest punt de sort. El treball està fet.


Les santcugatenques juguen aquest dissabte a les vuit del vespre al pavelló de Can Llobet enfront de l'Handbol Sant Quirze.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.