El Club de Golf Sant Cugat organitza el 15č Torneig Benčfic pro ASDI

El camp del CG Sant Cugat acollirā el torneig / Font: Golfbookingnow.com

Altres

Publicat el 3/mai/13 per Ignasi Quintana

El Club de Golf Sant Cugat acull aquest dissabte el 15č Torneig Benčfic en benefici d'ASDI, l'associaciķ que treballa en l'atenciķ de persones amb discapacitat psíquica i física. El nombre de participants serā al voltant de 100, i l'organitzaciķ espera igualar o superar la xifra de diners recaptada en l'anterior ediciķ, que va ser d'uns 5.000 euros. El campionat es disputarā durant tota la jornada de dissabte.

Cada participant del 15č Torneig Benčfic en benefici d'ASDI aportarā una quantitat de 35 euros. Aquells que no vulguin participar al campionat, també tenen l'oportunitat de dipositar la mateixa quantitat mitjanįant la fila zero. El torneig comptarā amb la colˇlaboraciķ de 'Princess', 'Babyliss', 'Salvetox Blistex' i 'Bowers and Wilkins'. Els golfistes, que hauran de comptar amb la llicčncia per part de la Federaciķ Catalana de Golf, hauran de disputar una mānega de divuit forats durant la jornada de dissabte.

El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzķ, espera que la fila zero s'animi i es pugui recaptar una bona quantitat de diners que serā íntegrament per ASDI.

Joan Monzķ

Ara estem pendents de la fila zero per poder fer que l'aportaciķ a ASDI sigui més important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Al torneig organitzat pel Club de Golf Sant Cugat hi assistiran el president d'ASDI, Enric Tomās, el gerent d'ASDI, Claudi Sarrā i el regidor d'Esports, Xavier Tizķn.