Ruiz: (Volei Sant Cugat): 'Era el camí natural del club, amb gent de casa'

Rafa Ruiz, nou entrenador del primer equip del Volei Sant Cugat / Font: Federació Catalana Voleibol

Altres

Publicat el 7/mai/13 per Dani Aguilà

El fins ara entrenador del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, passarà a fer-se càrrec del primer equip a partir de la temporada que ve, fet que ha considerat com 'un camí natural que havia de seguir el club, amb gent de la casa'. Ruiz ha assegurat que la línia serà continuista, treballant amb les jugadores del planter, malgrat que no ha descartat cap incorporació per suplir aquelles jugadores que es retiren. Pel que fa als objectius de cara a l'any que ve, el nou tècnic ha ressaltat que el club encara treballa per ser a Superlliga 1 la temporada que ve, i en cas de no ser-hi el projecte anirà enfocat a l'ascens.

Algun dia havia d'arribar aquesta decisió, i al final el destí que tothom esperava per Rafa Ruiz s'ha acomplert. Després de grans èxits com el Campionat d'Espanya infantil, el triplet juvenil i una feina ingent a la base, l'entrenador passa a dirigir el primer equip. Un recorregut que el mateix Ruiz considera coherent tenint en compte la filosofia de club, de treballar amb gent de la casa.

Rafa Ruiz

Era la línia natural que havia de seguir el club, sempre hem apostat per la gent de casa. Volem continuar la línia de treball dels últims anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A priori, el nou tècnic del primer equip no espera grans canvis a la plantilla 2013-14, malgrat que preveu alguna incorporació. I és que, tal com afirma Ruiz, a la categoria sempre hi ha moviments i algunes jugadores es retiraran, peces que hauran de ser reemplaçades per altres que compleixin, això sí, amb les directrius de l'entitat. D'altra banda, l'entrenador ha reconegut que hi ha moltes jugadores amb les quals ja ha treballat abans, tot i que el seu paper com a entrenador haurà de patir alguns canvis respecte el seu pas per les categories inferiors. Respecte els objectius, Ruiz ha reconegut que és aviat per saber on serà el seu equip la temporada que ve. I és que el Club Voleibol Sant Cugat encara no descarta adquirir una plaça a Superlliga 1, derivada d'una possible renúncia d'algun equip que no pugui suportar econòmicament la categoria.

Rafa Ruiz

Estem treballant per si hi ha alguna plaça aquest any per pujar, l'objectiu si no fos el cas seria pujar a Superlliga 1.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els terminis s'allargaran fins al juny, quan se sabrà si hi ha algun equip que renuncia al dret a ser a la màxima categoria del voleibol estatal. En qualsevol cas, el nou projecte del voleibol santcugatenc es veurà protagonitzat, sí o sí, per l'ambició.