Pol Carreras fa un salt qualitatiu amb l'acord amb la marca Fischer


  • Comparteix:

Pol Carreras amb el nou material de la marca Fischer

Pol Carreras amb el nou material de la marca Fischer

L'esquiador Pol Carreras ha signat un acord amb la marca Fischer de material esportiu de primer nivell que li permetrà millorar el seu rendiment segons el valldoreixenc. Carreras ha tancat la temporada amb una segona plaça al Mundial d'eslàlom i un tercer lloc al campionat d'Espanya. L'esquiador local es marca com a objectius col·locar-se entre els 30 millors a la Copa d'Europa i disputar els Jocs Olímpics d'Hivern a Rússia.

Pas endavant a la carrera esportiva de Pol Carreras que deixa el seu lligam amb la marca Atomic després de nou anys. Carreras ha tancat un acord amb Fischer pel qual sortirà beneficiat atès que augmentarà el seu rendiment esportiu segons el valldoreixenc.

Pol Carreras

Amb aquest acord puc millorar el meu rendiment esportiu i aconseguir bons resultats.


Carreras també ha avançat que properament anunciarà diferents espònsors que cobriran els 40.000 d'euros de despeses de la temporada d'esquí. El valldoreixenc es marca com a objectiu millorar els resultats a la Copa d'Europa i classificar-se per als Jocs Olímpics d'Hivern a Rússia.

Pol Carreras

L'objectiu és classificar-se als Jocs Olímpics d'Hivern de Rússia.


Carreras començarà la pretemporada a finals de juny a territori francès, als Alps, i després a Nova Zelanda o Xile a l'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.