La 7a edició del torneig Futures Vila de Valldoreix, referent internacional

Presentació de la 7a edició del Futures BTT / Font: Comunicació EMD

Altres

Publicat el 7/mai/13 per Joan Garcia

La 7a edició del Futures BTT Tennis Academy Vila de Valldoreix s'ha presentat aquest dimarts i es consolida com el torneig amb més nivell dels que es disputen en categoria de joves promeses a l'Estat espanyol amb cinc jugadors que es troben entre els 200 primers del món. La fase final de la competició s'inicia dimarts de la setmana vinent i finalitza diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix amb 32 participants. Els primers classificats sumen punts del rànquing de l'ATP i els premis en metàl·lic ascendeixen a 10.000 dòlars.

Adrián Méndez i Joao Sousa són dos clars exemples de joves tennistes que han disputat i han guanyat el Futures de Valldoreix i que actualment ocupen posicions destacades al rànquing de l'ATP. Sousa està entre els 100 milors del món i Méndez, entre els 200. Aquest torneig es disputarà a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix i comptarà amb la presència de jugadors de 20 països. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca l'alt nivell del torneig que considera com a referent dels Futures catalans.

Joan Carles Pradell

És el millor Futurest de Catalunya amb cinc jugadors que estan entre els 300 millors del món.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'EMD de Valldoreix patrocina el torneig i el seu president, Josep Puig, creu que aquest esdeveniment esportiu situa el territori en el mapa català.

Josep Puig

El torneig posa Valldoreix en el mapa i que apostem per l'esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sergio Gutiérrez, número 1 del torneig, i Steven Diez, de l'acadèmia BTT del Valldoreix i número 2, són els principals favorits al triomf final. Una de les novetats és que la federació internacional de tennis a través de Livescore.com farà el seguiment en directe dels resultats més destacats del dia a dia. La fase final comença dimarts de la setmana vinent i diumenge a dos quarts de dotze del matí es disputarà la final al Club Esportiu Valldoreix.