La Coordinadora organitzarà una jornada de formació per a tècnics esportius


  • Comparteix:

Reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La Coordinadora d'Entitats Esportives s'ha reunit aquest dilluns on s'ha tancat un calendari de les diferents activitats que organitzarà la plataforma. El president de l'entitat, Joan Salabert, ha confirmat que el 5 de juliol hi haurà un acte de formació per a coordinadors de clubs santcugatencs i que el 7 de setembre es disputaran els 1rs Jocs Multiesportius de Sant Cugat. Salabert també ha anunciat que la Coordinadora participarà a la Mostra Sant Cugat Actiu.

El primer acte on Joan Salabert debutarà com a president de la Coordinadora serà a la Mostra Sant Cugat Actiu el darrer cap de setmana de maig. Salabert ha avançat a Cugat.cat que a banda de participar en aquest acte també volen organitzar esdeveniments que impliquin als clubs esportius. Un exemple serà el 5 de juliol quan hi haurà la 1a jornada de formació per a coordinadors esportius. Salabert creu que aquests actes ajuden a promocionar i cohesionar l'esport santcugatenc.

Joan Salabert

Aquests actes volen cohesionar i promocionar l'esport santcugatenc.


Salabert també ha avançat que els 1rs Jocs Multiesportius de Sant Cugat, previstos per al 16 de juny, passen al 7 de setembre on es reuniran tots els clubs de la ciutat en diferents instal·lacions i disputaran diferents modalitats esportives.

A la reunió també s'ha parlat de les subvencions que ha atorgat l'Ajuntament als clubs. El Mira-sol Baco, el Rugby Sant Cugat, la UESC, l'Handbol Sant Cugat, el Karate Sant Cugat, la Penya Blaugrana i la Unió Ciclista Sant Cugat han assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.