Els millors escaladors nacionals de dificultat disputen el Català a Sant Cugat


  • Comparteix:

Simón Padín és un dels tres representants del Muntanyenc al Campionat de Catalunya

Simón Padín és un dels tres representants del Muntanyenc al Campionat de Catalunya

Els millors escaladors catalans disputen aquest dissabte al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) el Campionat de Catalunya de Dificultat i 4a i darrera prova de la Copa Catalana. L'excampió del món Ramón Julián serà una de les atraccions de la competició juntament amb tres escaladors locals Gerard Rull, Esther Rodríguez i Simón Padín. La competició es desenvoluparà en les categories veteranes, sub 12, sub 15, sub 18 i absoluta.

Sant Cugat agafa el relleu a Tortosa on es va organitzar el darrer Campionat de Catalunya de Dificultat. Els millors escaladors i escaladores nacionals es donaran cita al rocòdrom santcugatenc Josep Barberà. A partir de les nou del matí i fins a la una de la tarda es disputaran les categories sub 12, sub 15 i veteranes. L'entrega de premis serà a dos quarts de dues de la tarda. A la tarda el torn serà per a la sub 18 i veterans des de la tres de la tarda fins les vuit de la nit. El cap de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat, Quino Hernández, destaca l'alt nivell dels participants.

Quino Hernández

En aquest campionat hi ha molt nivell sobretot amb la presència de l'excampió del món Ramón Julián.


El Club Muntanyenc Sant Cugat tindrà tres representants amb la presència de Gerard Rull, en absoluta,i les de Simón Padín i Marc Martínez, en sub 18. Hernández assegura que Padín i Rull tenen opcions de quedar entre els cinc primers classificats.

Quino Hernández

Rull i Padín opten a quedar entre els cinc primers classificats.


El Muntanyenc va sumar tres medalles a la darrera edició. El club santcugatenc acull aquesta competició després d'haver-ho fet al 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.