Prop de 3.000 nens participaran en la 32a festa de cloenda dels Jocs Escolars


  • Comparteix:

Les activitats previstes promouen els valors / Font: Teampartners

Les activitats previstes promouen els valors / Font: Teampartners

La temporada esportiva també està a punt d'acabar per als participants dels Jocs Esportius en Edat Escolar. La festa de cloenda, prevista per a divendres de la setmana que ve, servirà per tancar un curs que ha aplegat prop de 3.000 nens i nenes, un 4% més que l'any passat. Durant la festa, que tindrà lloc a la plaça de la Vila a partir de dos quarts de sis de la tarda, es lliuraran trofeus, medalles i diplomes als participants.

La festa de cloenda es planteja, un any més, amb un caràcter lúdic i esportiu per a totes les edats i amb la intenció de promoure els valors a través de les diferents activitats. La celebració començarà a partir de dos quarts de sis de la tarda i paral·lelament hi ha programats quatre lliuraments de premis, des de les sis fins les vuit de la tarda. El tancament de festa anirà a càrrec dels grups de hip hop de l'OMET que també se sumaran a una sessió dirigida.

A la cita estan convocats els nens i nenes participants, els entrenadors, monitors i responsables de clubs, que participaran en l'entrega de premis.

Aquest curs es tancarà amb una participació que continua a l'alça, 2.926 escolars. Enguany el creixement ha estat del 4% respecte del curs passat amb 2.794, i del 26% respecte fa dos amb 2.312 participants.

El programa d'Esport en Edat Escolar depèn de l'Ajuntament i està organitzat i gestionat per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.