Rull suma el subcampionat català d'escalada

Altres

Publicat el 18/mai/13 per Jordi Foix

L'escalador del Club Muntanyenc Sant Cugat Gerard Rull ha aconseguit el subcampionat de Catalunya de Dificultat organitzat per l'entitat santcugatenca. En primera posició ha finalitzat Víctor Esteller i en tercera posició el dues vegades campió del món, Ramon Julián. En categoria femenina, Helena Alemán ha estat la guanyadora. El rocòdrom Josep Barberà ha vist com 55 escaladors han lluitat per fer-se amb el títol.

Gran jornada d'escalada la que ha viscut durant tot el dissabte el rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc. La jornada ha finalitzat amb la disputa de les finals en les categories de veterans, sub 18 i absoluta. Una edició en què el guanyador masculí s'ha decidit pel temps ja que els tres primers han aconseguit escalar tot el rocòdrom. Víctor Esteller s'ha endut el gat a l'aigua seguit per l'escalador local Gerard Rull. L'altre calaix del podi ha estat per Ramon Julián, que ha estat dues vegades campió del món. Una edició que ha presentat un gran nivell tant en escaladors com en la dificultat que ha tingut el rocòdrom en què no tots han pogut arribar al cim. En categoria femenina, Helena Alemán ha estat la campiona de Catalunya després d'un gran ascens. Marieta Cartró i Marta Palou l'han seguit a la classificació.

El director tècnic de muntanya del Club Muntanyenc, Quino Hernández, es mostra satisfet amb el nivell que ha tingut la competició.

Quino hernández

El nivell ha estat molt bé, pràctimanent internacional. Hi havia diversos campions d'Espanya en totes les categories.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'escalador santcugatenc Gerard Rull creu que la segona posició és una bona classificació després del nivell del català.

Gerard Rull

Cada dia no es pot acabar davant del campió del món. Hi hagut molt bon ambient i bones vies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la mateixa línia que Hernández i Rull, el campió de Catalunya, Víctor Esteller, lloa el nivell d'enguany.

Víctor Esteller

Aquest any hi hagut força nivell. Feia temps que no hi competia. Les sensacions han estat bones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte, en què també ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha finalitzat amb l'entrega de premis i una foto de família dels guanyadors.