El Karate Sant Cugat guanya set medalles en Kata i Kumite al Català de Goju Ryu

Bañeres, Martorell, Staromiejski, Ernest Rosell, Espinosa i Martí Rosell llueixen les medalles del Goju Ryu / Font: Karate Sant Cugat

Altres

Publicat el 19/mai/13 per Sara Gutierrez

Els karateques del Club Karate Sant Cugat Joel Bañeres, Óscar Martorell, Albert Staromiejski, Ernest Rosell, Valeria Espinosa i Martí Rosell han guanyat set medalles al Campionat de Catalunya de Goju Ryu. Els sis participants han competit en les modalitats de Kata i Kumite.

El Club Karate Sant Cugat ha participat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Goju Ryu. El club santcugatenc ha obtingut set medalles en les modalitats de Kata i Kumite.
El karateka Joel Bañeres ha guanyat l'or en Kata cadet i el bronze en Kumite cadet, i Óscar Martorell ha assolit la primera posició en Kata juvenil. Albert Staromiejski ha reaparegut al tatami i ho ha fet guanyant la plata en Kata sènior. Ernest Rosell i Valeria Espinosa han quedat tercers en Kata aleví i infantil respectivament, i Martí Rosell s'ha endut el bronze en Kumite juvenil.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, creu que han millorat en Kata i s'han de posar les piles en Kumite.

Salvador Álvarez

Hi ha dos campions i un subcampió en la modalitat de Kata. Per tant, hem millorat moltíssim en Kata i hem de posar-nos les piles i en Kumite.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El club santcugatenc participarà en l'Open Internacional d'Escaldes a Andorra a finals de juny.