El Club Karate Sant Cugat fa un campus a Menorca amb la natura molt present


  • Comparteix:

El Club Karate Sant Cugat torna a Menorca per fer un altre campus / Foto: Club Karate Sant Cugat

El Club Karate Sant Cugat torna a Menorca per fer un altre campus / Foto: Club Karate Sant Cugat

Entre 10 i 15 karatekes del Club Karate Sant Cugat es desplacen a Menorca durant tres dies per dur a terme un campus en contacte amb la natura i altres clubs de la zona. Els nois i noies, majors de 16 anys, romandran a l'illa menorquina des d'aquest dissabte fins dilluns vinent.

Els nois i noies que assisteixen a les jornades estaran allotjats en una masia i es desplaçaran per dur a terme les diferents activitats programades. Fa molts anys que l'entitat santcugatenca viatja a Menorca per aquestes dates per fer aquest campus. L'objectiu de l'activitat és entrar en contacte amb la natura, gaudir del karate en un espai diferent a l'habitual i intercanviar experiències amb altres clubs, així com seguir millorant el karate santcugatenc, segons el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

Nosaltres creiem que el nostre secret com a club són els campus. Un dels objectius és seguir millorant el nostre karate.


La convivència entre companys en aquestes estades és el que Álvarez considera que ha permès al club créixer en valors i en l'àmbit social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.