Gairebé tots els centres escolars participen en els Jocs Escolars


  • Comparteix:

L'acte de cloenda de la 32a edició dels Jocs Esportius en Edat Escolar, organitzat per l'Oficina d'Esport per a Tothom (OMET), ha comptat amb la participació de la majoria de centres escolars de Sant Cugat. Una gimcana, tirs a la cistella, salts a la corda, jocs de punteria o tocs amb una pilota, entre d'altres, han estat algunes de les activitats que els participants han pogut practicar al llarg de la jornada. L'esdeveniment, que posa fi a la temporada, també ha comptat amb l'entrega de premis en què ha participat el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

La plaça de la Vila s'ha omplert de gom a gom per acollir la darrera jornada d'enguany dels Jocs Escolars. Una diada de caire lúdic en què els participants, prop de 3.000 en l'edició d'aquest any, la més multitudinària, han posat el punt final mostrant les seves habilitats. Xuts a una porteria, saltar la corda, fer tocs a l'aire, jocs de punteria o llençar a una cistella han estat algunes de les proves que s'han dut a terme. A més, aquesta jornada ha comptat amb la participació de la gran majoria de centres escolars de la nostra ciutat. Un curs en què els més petits han pogut compartir el seu esport amb els seus amics.

Matias / Abril / Sergi

Estar amb els meus amics i jugar a futbol sala. / Feiem proves com salts de llargada i el que feia més bona marca guanyava. / He jugat a fer punteria.


A mesura que avançava la jornada ha tingut lloc l'entrega de premis en què hi ha participat el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Per Tizón aquest acte, que ha crescut en nombre de participants respecte l'anterior edició, demostra que la feina feta per l'Ajuntament és satisfactòria.

Xavier Tizón

Acte que demostra que la feina que fem és positiva com diuen els números. Estem molt satisfets.


L'acte ha tingut lloc a la plaça de la Vila en què, segons l'organització, han acudit unes 4.000 persones entre pares i participants i ha finalitzat amb una actuació de hip-hop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.