100 nens i les seves famílies celebren el 10è aniversari del ciclisme de l'OMET


  • Comparteix:

El parc Ramon Barnils ha acollit la jornada de celebració de l'Escola de Ciclisme de l'OMET

El parc Ramon Barnils ha acollit la jornada de celebració de l'Escola de Ciclisme de l'OMET

L'Escola de Ciclisme de l'OMET ha celebrat aquest dissabte els seus 10 anys d'activitat al parc Ramon Barnils. Un centenar de nens i nenes han participat a la gimcana d'orientació organitzada pels monitors de l'entitat.

L'Escola de Ciclisme de l'OMET ha commemorat el seu 10è aniversari envoltada dels qui la fan possible. Més de 100 nens i nenes han participat a la gimcana d'orientació per grups que ha començat a les deu del matí. Després de finalitzar la prova un dels monitors de l'Escola de Ciclisme, Jordi Calm, ha presentat un per un els monitors de l'entitat. El regidor d'esports, Xavier Tizón, i la fundadora de l'Escola de Ciclisme de l'OMET, Estela Peris, han pujat a l'escenari abans de l'entrega de medalles de la gimcana. Els primers classificats de la prova han estat el grup dels 'Macedònia', seguit del grup dels 'Guepards' i el grup dels 'Grans'. S'han entregat tres medalles honorífiques a tres monitors que van començar a l'escola com a nens que s'iniciaven en el ciclisme i que ara supervisen als membres actuals. També s'ha destacat el paper de la família que porta més anys a l'entitat, la del Quim Bonet, premiant-la amb la medalla a la regularitat. Finalment s'ha entregat un obsequi a Calm, presentador de l'acte i monitor des de fa 7 anys.

La fundadora de l'Escola de Ciclisme de l'OMET, Estela Peris, afirma que l'entitat segueix amb la mateixa filosofia que els inicis.

Estela Peris

L'Escola de Ciclisme de l'OMET segueix la mateixa filosofia amb la que es va formar. La presentació d'avui ha estat molt emotiva.


El regidor d'esports, Xavier Tizón, es mostra orgullós en veure com els nens s'arrelen a Sant Cugat.

Xavier Tizón

És un orgull veure com els nens van creixent amb nosaltres i com es van arrelant a Sant Cugat. Els nanos veuen que tot això els hi ha donat la seva ciutat.


L'Escola de Ciclisme de l'OMET tan sols accepta nens en edat escolar però, segons ha assegurat Peris, estan estudiant la possibilitat de canviar la normativa actual per acollir un ventall més ampli d'integrants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.