Pàmies i Abella aconsegueixen guanyar el Raid amb 91 punts


  • Comparteix:

Tir amb arc, patins de línia i una cursa d'orientació amb BTT han estat algunes de les proves

Tir amb arc, patins de línia i una cursa d'orientació amb BTT han estat algunes de les proves

L'equip Cat Raid, format per Jordi Pàmies i Eduard Abella, s'ha proclamat campió del Raid Popular Sant Cugat organitzat per la botiga Camp Base, juntament amb el Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Excursionista Independent de Catalunya i la Unió Ciclista Sant Cugat. Els promotors de la prova han lamentat la poca participació després que només hagin competit 23 equips, quan se n'esperaven entre 30 i 40.

L'equip Cat Raid de Jordi Pàmies i Eduard Abella ha estat el gran triomfador del Raid Popular Sant Cugat. Aquesta parella ha aconseguit sumar 91 punts de 100. La jornada ha començat amb la cursa d'orientació a peu. A mesura que els participants anaven arribant al punt de concentració han pogut escollir l'ordre de les següents proves. La majoria, però, ha triat començar amb les activitats d'habilitat, com el tir amb l'arc, patins sobre línia, escalada i equilibri sobre una corda. Així doncs, la majoria dels participants han deixat la cursa d'orientació amb BTT per al final. La prova ha acabat a dos quarts d'una del migdia, hora límit d'arribada per als participants. En total, de les 23 parelles inscrites només 21 s'han presentat a la cita. Un dels directors de la prova, Carles Jodar, lamenta la poca participació.

Carles Jodar

Esperàvem una participació d'entre 30 i 40 equips. La participació ha estat baixa. És la primera edició i hem de millorar la difussió.


L'acte ha finalitzat amb l'entrega de premis i un sorteig de diferents regals entre tots els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.