Robredo passa a quarts de Roland Garros després d'una nova remuntada


  • Comparteix:

Robredo ja està als quarts de final de Roland Garros

Robredo ja està als quarts de final de Roland Garros

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo derrota Nicolás Almagro (6-7, 2-6, 6-4, 6-4 i 6-4) i es classifica per als quarts de final de Roland Garros. El santcugatenc es jugarà el pas a les semifinals amb David Ferrer, número cinc de l'ATP.

Tommy Robredo torna a remuntar un partit de Roland Garros i ja és als quarts de final del segon Gran Slam de la temporada. Aquesta vegada, l'escull ha estat el murcià Nicolás Almagro que s'ha avançat guanyant els dos primers sets. Robredo no ha baixat els braços i quan ja se'l donava per mort, ha guanyat el tercer set, el quart i el cinqué per 6-4. Amb aquesta victòria, el tennista santcugatenc ja ha superat tres rivals després que li guanyessin els dos primers sets. Els homes que han caigut a mans de Robredo, després de posar-se per davant, són Igor Sijsling i Gael Monfils.

A l'eliminatòria de quarts de final, Robredo es veurà les cares amb David Ferrer, número cinc de la classificació de l'ATP i un dels homes més en forma del circuit. El santcugatenc i el tennista de Xàtiva s'han trobat vuit vegades amb un balanç de sis victòries de Ferrer i dues de Robredo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.