El Muntanyenc prepara el Campionat d'Espanya amb l'Interclubs de Rítmica


  • Comparteix:

Durant l'Interclubs s'ha pogut preparar el Campionat d'Espanya

Durant l'Interclubs s'ha pogut preparar el Campionat d'Espanya

El Club Muntanyenc Sant Cugat reuneix una quarantena de gimnastes al 1r Interclubs de Rítmica disputat diumenge al pav 3 de la Rambla del Celler. El club santcugatenc ha assolit cinc podis, d'entre els quals destaquen els tres primers llocs de Clara Esquerdo, en pilota, maces i cèrcol de categoria infantil. Nou clubs catalans i un andalús han participat en aquesta cita, que serveix per escalfar motors per al Campionat d'Espanya, que es disputarà del 20 al 25 de juny a Valladolid.

41 gimnastes dels clubs Kalos Tarragona, EGR Lloret, Rítmica Barna, CER Pratenc, CR Blanes, IME Palafrugell, CG Catalunya, CGR Cerdanyola, Club Muntanyenc Sant Cugat i l'andalús San Roque han competit a Sant Cugat per preparar l'Estatal absolut. L'entitat santcugatenca hi ha participat amb vuit gimnastes, les alevins Sofia Bach i Paula Ruiz, i les infantils Sandra Sàbat, Judith Galmes, Núria Martí, Paula Jordán, Aina Ducamp i Clara Esquerdo. Esquerdo ha estat una de les grans dominadores del campionat, amb tres primeres posicions, mentre que Ducamp i Galmes han conclòs en tercera posició en pilota i mans lliures respectivament. Des del club s'ha mostrat una gran satisfacció pel rendiment de l'Interclubs.

Una exhibició dels conjunts sèniors l'Alcon Cusí i el Club Muntanyenc Sant Cugat ha posat punt final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.