Les PB Sant Cugat i Mil·leni mostren bona sintonia amb el manifest pel dret a decidir


  • Comparteix:

El periodista Xavi Torres, encarregat de llegir el manifest / Font: Elpuntavui.cat

El periodista Xavi Torres, encarregat de llegir el manifest / Font: Elpuntavui.cat

La Penya Blaugrana Sant Cugat i la Penya Mil·leni Sant Cugat es mostren d'acord amb la defensa del dret a decidir i el suport a la declaració de sobirania del Parlament, eixos en què es basa el manifest impulsat aquest dijous des del món penyístic blaugrana. Una desena de penyes han generat aquesta iniciativa, a la qual la Penya Blaugrana té previst adherir-se d'aquí a dues setmanes.

Un grup de 10 penyes blaugranes han impulsat i presentat un manifest per donar suport a la declaració de sobirania aprovada pel Parlament, considerant, segons diu el manifest, que 'catalanisme i democràcia són ara al llindar de la nostra llibertat, eixos fonamentals del context polític i social'. A la iniciativa, que pretén estendre's al 90% del prop de 600 penyes blaugranes arreu de Catalunya i arribar també a penyes a l'estranger, s'hi pot sumar d'aquí a dues setmanes la Penya Blaugrana Sant Cugat. I és que segons el vicepresident de la Penya, Joan Carles Galofré, la sintonia del manifest és acord amb els principis de l'entitat.

Joan Carles Galofré

A la propera junta farem les consideracions necessàries, però el manifest està en sintonia amb el pensament de la Penya.


De la seva banda, el president de la Penya Mil·leni Sant Cugat i exprecandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona, Jaume Guixà, es mostra partidari dels principis que sorgeixen del manifest. Abans que la Penya Mil·leni s'hi adhereixi, però, Guixà vol examinar a fons el contingut de la proposta.

Jaume Guixà

Qualsevol manifest que s'expressa amb un sentiment democràtic, jo crec que és bo conèixer el contingut i a partir d'aquí poder manifestar-nos.


L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és haver pogut contactar amb totes les penyes catalanes del Barça abans del 30 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.