El Festival d'Estiu del Muntanyenc de rítmica s'ha inspirat en els anys 80

Altres

Publicat el 16/jun/13 per Sara Gutierrez

La secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat acaba la temporada amb el festival de final de curs. Les gimnastes han ofert 56 números als més de 150 assistents a l'acte amb protagonistes de renom com Gemma Olivier, membre de la selecció espanyola de gimnàstica rítmica.

Els grups de Psico, Seu 0, Seu 1, Seu 2, competició escolar i federada de rítmica i estètica han protagonitzat un total de 26 actuacions. Algunes de les cançons més emblemàtiques que han sonat al festival han estat Chica ye-ye i Un rayo de sol, i altres de més actuals com Applejack i When I was your man. Paula Jordan, Aina Ducamp, Judith Galmes, Sofia Bachs, Paula Ruiz, Núria Martí i Gemma Olivier han fet els números individuals del festival. Olivier, atleta del club i membre de la selecció espanyola de gimnàstica rítmica, ha estat una de les més aclamades al pav 3 de la Rambla del Celler.

La capitana de l'equip sènior d'estètica del Muntanyenc, Andrea Vico, creu que el club és molt bo en les disciplines de rítmica i estètica.

Andrea Vico

És una meravella de club. El Muntanyenc és un club molt bo en les disciplines de rítmica i estètica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La gimnasta del Muntanyenc i membre de la selecció espanyola de gimnàstica rítmica Gemma Olivier afirma que representa a l'entitat a la selecció.

Gemma Olivier

Represento el meu club a la selecció espanyola de gimnàstica rítmica. Des de molt petita he entrenat al Muntanyenc i gràcies al club he arribat on estic ara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Club Muntanyenc Sant Cugat ha tancat una temporada d'èxits amb la desfilada final de tots els conjunts.