La 2a edició de la Copa Miyagui augmenta el seu ressò entre el karate català


  • Comparteix:

La 2a Copa Miyagi ha premiat karatekes de nivell

La 2a Copa Miyagi ha premiat karatekes de nivell

La 2a Copa Miyagui, organitzada pel Club Karate Sant Cugat, augmenta el seu nivell i fa un nou pas en el seu objectiu de consolidar-se com una competició tradicional del karate català. El director tècnic de l'entitat, Salvador Álvarez, ha ressaltat la millora en l'organització i les avantatges de disputar el torneig al pav 3 de la rambla del Celler. Els actes de karate per a la Festa Major conclouran aquesta tarda amb la disputa del Torneig de Karate, on participaran escoles de la ciutat.

Un total de 70 karatekes han participat en la segona edició de la Copa Miyagui organitzada pel Club Karate Sant Cugat. Segons l'entitat, la participació de menys esportistes respecte l'any passat ha quedat eclipsada per la millora qualitativa i organitzativa de l'acte. La participació del club El Hatri holandès ha ajudat a donar un pas endavant en la recerca de la internacionalitat de l'esdeveniment. Tot i comptar amb la presència d'un club europeu, els participants del club Kihon han estat els clars vencedors del torneig, amb 16 podis. Els santcugatencs Valeria Espinosa, Joel Bañeres i Marcelo Yacupoma han pujat al podi en les categories infantil femení, cadet masculí i sènior masculí, respectivament.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, vol que el torneig es consolidi i sigui un clàssic del karate català.

Salvador Álvarez

El nivell ha estat superior i la organització també l'hem millorat. Volem cosolidar-lo any rere any perquè sigui un clàssic.


Aquest dissabte es completarà el programa de karate per Festa Major amb el Torneig de Karate.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.