L'ACM reclama un règim especial per als clubs sense ànim de lucre


  • Comparteix:

Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar, presideix l'ACM / Font La Xarxa

Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar, presideix l'ACM / Font La Xarxa

L'Associació Catalana de Municipis (ACM), que inclou Sant Cugat, ha aprovat aquest dilluns una moció de suport als clubs i entitats esportives catalanes davant les inspeccions de Treball i Seguretat Social. El president de l'ACM, Miquel Buch, reclama que es clarifiqui la normativa i es creï un règim especial per a les entitats esportives sense ànim de lucre.

Des de l'Associació Catalana de Municipis es reclama que Inspecció de Treball informi i no sancioni les entitats i, a més, es demana al govern espanyol i al Congrés dels Diputats que s'estableixi un règim especial per al col·lectiu d'entrenadors i monitors. El president de l'ACM també ha remarcat el fet que les sancions per les infraccions, en la majoria de casos, són del tot 'inassolibles' per les entitats esportives, raó per la qual 'es poden veure obligades a desaparèixer'.

La moció que ha estat consensuada amb la Secretaria General de l’Esport, ha estat enviada als 912 municipis associats a l’ACM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.