El futbol 7 i la Cursa Popular encapçalen la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del torneig de futbol 7

Imatge de la darrera edició del torneig de futbol 7

La Festa Major de Mira-sol presenta una proposta esportiva de fins a nou activitats per als tres dies programats de festa. Futbol, tennis taula, escacs, petanca, una bicicletada, exhibicions de kung-fu i la cursa popular de dues milles són algunes de les propostes que des de divendres i fins diumenge hi haurà a Mira-sol.

El gran gruix de les activitats tindran lloc dissabte des de ben d'hora. Concretament a les nou del matí donarà el tret de sortida la 6a edició de la Cursa Popular de les Dues Milles davant el Club Esportiu i Cultural de Mira-sol. A la mateixa hora començarà el quart Torneig de 12 hores de futbol 7 a la ZEM de Mira-sol. El seu organitzador, Pepe Jurado, destaca el nivell d'anteriors edicions i preveu la participació de 16 equips, alguns d'ells amb jugadors de Primera Catalana.

Pepe Jurado

Fins ara hi ha equips de tots els nivells, però el 80% és alt. Hi ha gent de Primera Catalana i també en alguna ocasió algun de Segona Divisió.


A la tarda a partir de dos quarts de cinc de la tarda s'iniciarà el Torneig de Petanca en el Club Petanca Sant Cugat. A les cinc de la tarda començaran les habituals Partides Simultànies d'Escacs en el Casal de Mira-sol. En la mateixa ubicació i a partir de les sis de la tarda donarà inici el Campionat de Tennis Taula i de Futbolí i mitja hora més tard la Gimcana Familiar.

Diumenge al matí serà el torn de la Bicicletada Popular a partir de dos quarts d'onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.