Villaécija es prepara per tornar a competir en uns Mundials a Barcelona

Villaécija competirà en la prova d'aigües obertes i en piscina

Altres

Publicat el 10/jul/13 per Sara Gutierrez

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija afronta el tram final de la preparació per al Mundial de Natació de Barcelona 2013. Villaécija competirà en les proves d'aigües obertes i piscina.

Quan falta poc més d'una setmana per al tret de sortida del Mundial de Natació de Barcelona 2013, Erika Villaécija ultima els últims detalls de la preparació prèvia a l'esdeveniment. 10 anys després de la seva participació al Mundial de Natació de Barcelona de 2003, la nedadora torna al mateix escenari més ben preparada. Villaécija ha fet entrenaments dins i fora de la piscina, a més de períodes de preparació al Canal Olímpic, ja que en piscina llarga s'ha de tenir una base molt més sòlida que en piscina curta.

La nedadora Erika Villaécija vol millorar la vuitena plaça de Londres en la prova de 10 quilòmetres d'aigües obertes i arribar a la final de 1.500 metres.

Erika Villaécija

En la prova de 10 quilòmetres l'objectiu és millorar la vuitena plaça de Londres i en la de 1.500 metres és arribar a la final i fer marca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Villaécija creu que qualsevol esportista d'elit opta a guanyar una medalla d'or.

Èrika Villaécija

Qualsevol esportista d'elit que prepara un Mundial opta a la medalla d'or. Primer s'ha de competir i veure què passa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nedadora resident a Sant Cugat es concentra aquest divendres amb l'equip per encarar la recta final prèvia al Mundial de Natació de Barcelona, que comença el 19 de juliol.